Tips & Tricks

Flyverdragt til voksne

Flyverdragter til voksne lyder i manges øre en smule fjollet, første gang de hører det. Det kan forklares ved, at de fleste af os føler, at vi for længst er vokset ud af flyverdragten.

Vi forbinder altså flyverdragten med vores tid som børn, hvilket er årsagen til, at flyverdragter ikke er særligt populære blandt voksne danskere.

Det er synd, da en flyverdragt er super praktisk. Det er det absolut bedste skjold mod regn, slud, sne, vind og vejr. Og det gælder naturligvis både for flyverdragter til børn og til voksne.

Regntøj til at cykle på arbejde

Hvis du cykler på arbejde, så ved du hvor vigtigt det er med ordentligt regntøj. Hvis du cykler på arbejde i regn, så bliver arbejdsdagen lidt kedeligere. Selv hvis du har skiftetøj med. Det er bare ikke sjovt, at få vådt tøj.

En regnjakke kan her være en stor hjælp. Den tager størstedelen af regnen og beskytter mod vind og kulde. En regnjakke beskytter dog kun din overkrop mod vejret, ikke din underkrop.

Hvis du ønsker at holde underkroppen helt tør, så er det nødvendigt med regnbukser. Regnbukser er enormt effektive, dog er de tit svære at ånde ud af og lettere indelukkede at have på.

Selv hvis du er ordentligt udstyret med regnbukser og regnjakke, så kan du stadig risikere at blive våd, når du cykler på arbejde. Det skyldes, at regnbukser og regnjakke er i to dele og derfor har et ”svagt” punkt.

Det ”svage” punkt, det er selvfølgelig midterdelen, der ligger omtrent 10 centimeter under din navle. Mellem din jakke og bukser kan der nemlig trænge en masse ubehageligheder ind. Sne, is, vind, regn og meget andet kan snildt finde vej, ind gennem de to stykker tøj og gøre dig kold og i værste tilfælde forkølet.

Du kan forsøge at forstærke det ”svage” punkt, ved at spænde jakke og bukser sammen på den bedste måde du ved. Dette virker nogle gange rigtigt godt, da regnbukser og regnjakker oftest kommer med spænder netop til dette.

Hvis du køber regnbukser og regnjakker som et sæt, så kan du netop forvente dette. Det virker nogle gange rigtigt godt, dog kræver det desværre altid lidt besvær – fra din side. Det er dog langt fra optimalt og det kan på ingen måde sammenlignes med en flyverdragt.

Screenshot_60Selv hvis regnbukserne og regnjakke kan holde vind og vejr ude helt 100%, så skal de stadig spændes sammen! Det er oftest besværlig og det skal gøres, hver gang du ønsker at tage regntøjet af og på.

Du kan undgå alt dette besvær fuldkommen, hvis du får dig en flyverdragt i stedet. Den er lige til at hoppe i og hoppe ud af igen, og så holder den dig varm og tør – hver gang!

Undgå ”det svage punkt” med en flyverdragt til voksne

Da en flyverdragt blot er et stykke stof, så har det ikke den åbne og ubehagelige midterdel.

Med en flyverdragt til voksne, så får du ikke nogle ubehagelige midterdele. Den er designet i et stykke, netop da det holder kulde ude og varme inde på den absolut mest effektive måde. Når du først har prøvet glæden og de mange fordele ved en flyverdragt, så vil du aldrig gå tilbage til regnjakke og regnbukser.

Flyverdragt til voksne er på mode

Udover at flyverdragten er super praktisk, så bliver den faktisk også forbundet med en vis form for fed stil. Dragten har fået en form for autentisk ”hipster look” over sig, nøjagtigt som mange andre lidt ”oldschool” produkter.

Du kan med en flyverdragt derfor både se godt ud, samtidigt med at du holder dig varm og tør, selv når det danske vejr er slemmest.