Tips & Tricks

Skab unikke, smukke træmøbler

Vil du ikke have et hjem, der ligner alle andres? Har du hænderne skruet rigtigt på? Så kan du selv designe og bygge nogle enestående og elegante træmøbler af træplader.

Når du selv designer, kan du få de nye møbler til at passe godt sammen med de gamle og også passe ind i din stil. Du kan så i mange år gå og glæde dig over, hvor godt dit træmøbel ser ud. Du kan endda glæde dig over, at du selv har bygget det.

En alsidig forhandler

Træpladerne til dit projekt kan du finde hos MIFApladen på https://mifapladen.dk/traeplader. Du kan bestille online og efter mål. Du kan altså planlægge præcis det design, du ønsker, og så bestille træplader, der er klar til byggefasen.

Træsorten betyder meget for dit møbels endelige look, men hos MIFApladen kan du vælge imellem hele 8 træsorter. Du kan også bestille dine træplader oliebehandlet, så du ikke selv skal tænke på det.

Træmøbler er kommet for at blive

Moden skifter, men der er altid nogle elementer, der bliver. I indretningen er træmøblerne et af de elementer. De har stået i danske hjem i hundreder af år. Det alsidige og holdbare materiale har bevist sit værd. Træmøbler er blevet en klassiker, der stadig er moderne.

Du kan fx lade træet gå igen igennem hele dit hjem og bruge samme træsort. Træet vil give en god sammenhæng i din indretning og give din bolig en naturlig ro.

Brug fx træ til entrémøblerne, til hylder og reoler, til køkkenbordene og spisebordet eller til hele husets bordplader. Lad det rolige materiale skabe sammenhæng igennem dit hjem, eller udnyt træets alsidighed til at skabe møbler, der lige så godt kan kaldes kunst.