Tips & Tricks

Elke dag een ander daghoroscoop

Elke dag is een nieuwe dag, en deze dag is net voor mij begonnen. Ik ben zelf altijd erg nieuwsgierig naar horoscopen geweest en lees ze zeer graag. Ik ga hier misschien soms iets te ver in aangezien ik regelmatig met vrienden om mij heen zit maar ik veel op mijn telefoon te vinden ben en horoscopen aan het lezen ben. Ik vraag vaak wat de horoscoop van de ander is, zodat ik weet wat hun de dag gaat brengen. Ik zie mensen kijken van ‘’dat geloof je toch niet’’ maar ieder zo z’n ding toch? Ik zeg hiermee ook niet altijd dat ik het gelijk geloof maar het is een tijdsverdrijf. De ene speelt graag computerspelletjes, en ik lees graag horoscopen. De mensen die dichtbij mij staan weten wel dat ik dit veel doe en vragen me vaak gelijk en wat word het voor mij. En ja, ik weet wat ze zijn voor een sterrenbeeld, ik ben geen ster ik dingen onthouden maar dat kan ik wel goed.

Ongeloofwaardig daghoroscoop

Zoals ik al vertelde geloven vele mensen hier niet in. Gelukkig is niemand hetzelfde hierin en zijn alle meningen welkom. Je trekt altijd je eigen conclusie. Aangezien ik hier wel gedreven in ben weet ik ook dat er veel verschillende sites zijn en ze wel vaak dezelfde lijnen aanhouden, maar het vaak alleen ander formuleren. Er word gezegd dat dit bepaald word door de stand van de sterren en de maan, maar als ik zo nu eens naar buiten kijk, dan kunnen ze dat toch niet eens weten aangezien het al dagen grauw, grijs en pikke donker is! Ik ben wel benieuwd hoe dat allemaal de dingen voor ons kan bepalen. Ik vind het leuk om het te lezen, maar ik pas mijzelf niet aan dingen aan. Wat verder wel opvalt aan de horoscopen is dat het vaak wel klopt, hoe je het ook wendt of keert, ze doen het vaak wel goed aangezien er dingen wel kloppen voor mij, en vooral met 1 website die het zeker het beste doet voor mij. Wie weet is dat voor jou ook, je kan altijd eens een kijkje nemen op http://horoscooptijd.nl/daghoroscoop/. Niks moet alles mag, maar ik ben wel benieuwd wat jou mening hierover is, en of het ook wel in grote lijnen klopt! Verder moet je het volgens mij allemaal maar met een korreltje zout op een natte vinger nemen, of zie ik dat verkeerd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *