Tips & Tricks

Vi har lige bestilt os en brændekurv i læder

Jeg har lige snakket med min mand, og han har lige bestilt en brændekurv i læder, som I kan se herinde, hvis det er noget, som I har lyst til. Det kan jo være, at det har vakt jeres interesse. Det kunne man jo godt forestille sig, for de er virkelig fede. Jeg kan lige poste et billed af en anden brændekurv, som dog minder lidt om den, som vi skal have:

Aduro Proline Faux Leather Log Holder - Black

Er den ikke meget fed? Det vil jeg mene, at den er. Men det er ikke det, som det skal handle om mere. Nu skal det handle om, at jeg snart har ferie, og det er fordi, at jeg godt kan lide at holde ferie. Det er fordi, at det er så dejligt, når man har arbejdet hele året. Det er nemlig sådan, at jeg er rigtig dårlig til at arbejde konstant, og derfor elsker jeg mine ferier, hvor vi bare skal hygge. I år skal vi i sommerhus, og det er noget som jeg, personligt, glæder mig rigtig meget til, for det er så hyggeligt, og det minder mig om, da jeg var barn. Og det er jeg jo ikke længere, så derfor er jeg især glad for det, for jeg havde den bedste barndom, kan jeg altså godt sige jer. Den var så fed. Og så må udlandsturen altså vente til næste år. Det er vist mere min mand, som gerne vil afsted hurtigst muligt. Til Spanien eller Grækenland – der ved jeg, at han meget gerne vil hen.