Tips & Tricks

Autoservice og et godt sted i Horsens

Hejsa hejsa ! Jeg er lige blevet helt vid med at ligge og køre race i min nye bil og det er bare hammer hammer fedt for der er ikke mange der kan slå mig i hurtig start og lang fart – ja det er da dejligt at man kan slå de andre og stige i graderne når det er vi kører race.

Jeg er ikke den der har den store forstand på biler, men jeg ved dog at der er tit hvor jeg er i Horsens og skal have Autoservice – så derfor tænkte jeg på om der er nogen af jer andre som bruger de her steder som man kan køre sin bil ind og være tryg ved at det hele bliver lavet ordentlig og til en god pris ?

1_autoservice

I går var de en der ringede mig og spurgte mig om hvor meget jeg skulle have for min bil !? Jeg spurgte ham om han lavede sjov med mig men det gjorde han altså ikke og det som jeg tænkte på var at jeg kunne sælge den til lidt under det som jeg selv har givet og så bruge resten af mine penge til at få en vildere bil som ingen kan slå mig i at race i ?

Hehehe kan i ikke se det for jer ? Han køber min bil fordi han ved jeg er den hurtigste og det vil han være og så kan jeg lige købe en der er endnu vildere  – det er da kanon god taktik og ikke mindst god humor !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *