Tips & Tricks

Måske en animationsvideo er sagen

Hey med jer alle sammen derude!

Et par kammerater og jeg er ved at starte et lille projekt op, som vi gerne vil have lidt støtte til. Desværre kan jeg ikke afsløre noget om vores projekt herinde, men jeg vil gerne lige skrive lidt om, hvordan vi har tænkt os at få folks øjne op for vores projekt.

Vi har gået og overvejet mange forskellige ting, men én af de ting, som især har fået vores opmærksomhed er en animationsvideo, hvor vi hurtigt lige viser vores projekt på 30-60 sekunder. Har læst en masse undersøgelser omkring disse ting, og af hvad jeg har kunne læse mig til, så er en video lige sagen til at klare det, som vi har brug for.

Det vil også være rimelig cool at have en video at vise frem til vores mulige investor. Vi har kigget lidt rundt over det store internet for at finde en udbyder, som kan tilbyde os en rigtig god pris, og vi har i hvert fald allerede fundet en leverandør, som kan tilbyde det til en ret så god pris.

Nu skal jeg så lige høre mine kollegaer, om det er det her, som vi vil satse på. Jeg håber at de ser det på samme måde som jeg gør, for så er jeg ret sikker på, at vi er på den rette vej.

Hvis der er nogen spørgsmål eller gode råd fra jer, mine læsere, så vil jeg rigtig gerne have dem her i kommentarfeltet nedenunder. Håber I alle sammen får en rigtig god uge. Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *