Tips & Tricks

Billig bilpleje i Fredericia

Efter sommerferien åbner slår virksomheden Byens Billigste Bilpleje A/S dørene op for endnu en afdeling, denne gang i Fredericia. Det sker i de lokaler, hvor Ford-bilhuset tidligere havde til huse. Virksomheden har vækstet voldsomt de senere år med fokus på trekantsområdet. Der er allerede afdelinger i bl.a. Vejle, Kolding og Horsens, og nu åbner den tiende afdeling altså her i Fredericia.

Bilpleje og vedligehold er nøglen til god økonomi

Det skorter ikke på gode argumenter, da vi spørger direktør Jan Møller, hvorfor man skal sende bilen til bilpleje. ”Det skal du, fordi det er en god forretning for dig”, indleder han, og det er tydeligt, at han mener det.

Han forklarer videre, at hele pointen med vedligehold er at bibeholde værdien af aktivet bedst muligt, uanset om der er tale om huse, biler eller andre ting. Som samfund har vi gradvist bevæget os over i en ”brug og smid væk-kultur”, og det er en stor skam, mener han. Direktøren mener, at de fleste af os generelt ville have en bedre privatøkonomi, hvis vi var bedre til at vedligeholde og passe på de aktiver vi nu engang har investeret i. ”Det er gode gamle dyder, og selv om jeg kun er 42, kan jeg altså sagtens se, at de stadig holder vand”, mener han.

Bilpleje hos virksomheden i Fredericia dækker over rigtig mange ting, lige fra en simpel støvsugning og indvendig rengøring til den helt store tur med udvendig polering og lakforsegling, undervognsbehandling og særlig behandling af alu-fælge og forkromede detaljer.