Tips & Tricks

Leder efter billig børnetøj fra Danefæ

Heeeeeey!

Så er vi godt og vel halvvejs gennem arbejdsugen, og jeg glæder mig godt nok til at vi får weekend igen. Det kan godt være at det ikke er en forlænget weekend denne gang, men det er også godt nok, hehe. Jeg skal til noget familiefødselsdag denne weekend, og endda en to-års fødselsdag af slagsen. Det er jo altid sjovt at komme til sådan nogle fødselsdage. Jeg har en lille gave til ham, men jeg kunne godt tænke mig at give endnu en gave, som han kan bære istedet for at lege med. Nemlig tøj. Det er jo rimelig fedt for forældrene at ungen får lidt tøj i gave også. Det vil jeg i hvert fald synes, hvis jeg havde sådan en lille en 🙂

Har kigget lidt rundt på nettet for at finde ud af, hvad for nogle mærker der findes her i Danmark. Det mærke, som jeg er blevet lidt vild med, er Danefæ. Det ser ud til at de har fokus på de områder, som jeg selv lægger vægt på. Nemlig kvalitet og bæredygtig produktion. Derudover er der meget af deres tøj, som har vikinger på, og hvis der er noget jeg er vild med, så er det dældulme godt nok vikinger! Hvis du ikke kender til Danefæ, så kig her. Lur mig om du ikke også vil synes, at det ser rimelig godt ud, hehe.

Og så her til sidst vil jeg gerne lige ønske jer en rigtig god uge. Jeg håber I alle sammen kommer ud og nyder solen, imens den er her. Vi ses!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *