Tips & Tricks

Loftisolering på programmet

Jep, så er der loftisolering på programmet, og det er fordi, at vi har fundet ud af – eller det har vi vidst længe, men alligevel – at vores loft er alt for dårligt isoleret, og derfor er det på tide at få gjort noget ved det. Det har nemlig kostet os en masse penge igennem tiden, og det er jo ikke ligefrem det fedeste, kan jeg vist roligt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert.

Roof-Insulation

Nå, men der kommer nogle i næste uge og går igang med projektet, og jeg kan næsten ikke vente. Ikke fordi, at det kommer til at komme os til gode lige nu, men fordi at det er noget, som vi har udsat så meget, og så vil jeg egentlig bare gerne lige have gjort noget ved det hurtigst muligt, så det er ude af verden. Jo hurtigere det kommer til at ske, jo hurtigere kommer vi også til at spare penge, således at det kan tjene sig selv ind igen, dét som vi gør. Det kan jeg godt lide sådan noget.

Ellers har vi det helt vildt godt for tiden. Vi er lige kommet hjem fra en ferie på Island, og det var rigtig hyggeligt, og så er der jo en helt fantastisk flot natur, kan jeg vist roligt sige jer. Det er helt vildt fedt, og jeg tror bestemt ikke, at det bliver sidste gang, jeg tager dertil for at slappe af og nyde noget god natur. Vi ses meget snart igen.