Tips & Tricks

Bobles tumledyr til Babyer

Ok så det her er noget som er ret nyt for det er noget som der er lavet specielt til at babyer de kan gumle, tumle og ligge og lege med. Det er ved navnet Bobles et godt navn som siger alt om hvor sjovt det er for babyer til at blive stimuleret på alle sanser ved at lege med det. Selv forældre kan lide det når det er de opdager hvor meget at dette produkt det bliver til en af babyens favorit tumledyr. Der er mange der kan give dem en god lege stund men mange gange så har en baby godt af at udforske deres egne bevægelser på gulvet med en Bobles ting. Jeg synes det er helt genialt så jeg tænker at det er noget som jeg vil købe noget mere af snart. Nu er det også ved at være sommer så jeg kan se vi skal til at have noget ud og stå på græsset, det er ligeså godt for babyen at mærke græsset og kan have en hyggestund der i skyggen udenfor i den danske lune sommer.

Bobles-elephan-tlime

Jeg har en veninde som jeg havde på besøg den anden dag og hendes drenge baby var på Bobles med det samme og man kunne se hvordan de begge bare gik på opdagelse med det her dejlige legetøj som de kan føle på. Det er for mig noget som jeg ved jeg vil huske at gove i gave til mine venner der får sig et barn, så vil jeg købe en til dem så de kan se hvor meget deres baby vil nyde det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *