Tips & Tricks

Campaq laddare finder du på dette sitet !

Jamen hejsa alle i computer folk herinde som er inde for at snuse jer til lidt viden omkring data og hardware! Det er da fantastisk at så mange af jer er aktive her på sitet og jeg bliver meget meget klog af at læse med herinde i ny og næ – det er bare dejligt så jeg håber i bliver ved med at holde dampen oppe 🙂

Jeg har nu en gammel laptop som skal have nye Campaq laddare og det er noget der gerne må ske meget snart for der er ingenting der kan være mere irriterende end en lader som bare ikke gider at give strøm. Så nu skal jeg lige have opgraderet mit udstyr til de mange laptops som jeg har i mit firma.

51Jf+l2cwCL._SX300_

Jeg håber naturligvis at det er noget som jeg kan gøre til en god pris da der er en del der skal laves udover det. Nu har jeg 9 laptops som sjovt nok er begyndt at have mangler og fejl på ca samme tid, så det er da noget som jeg synes er lidt sjovt, at en ulykke kommer sjældent alene. Men vener, sådan er det jo og man må tage det sure med det søde, ikke sandt hehe.

Når det nu bliver sommer så vil jeg også begynde at kunne arbejde udenfor så måske at det er rigtigt tidspunkt at det her sker på så er jeg i hverfald udstyret med nye ting til mine laptops så det bare kan spille max nu her under sommeren

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *